jueves, 5 de noviembre de 2009

Recept KITCHEN Halakat Húsgombóc burgonyapürével a Celiac Hozzávalók:




Recept KITCHEN

Halakat Húsgombóc burgonyapürével a Celiac

Hozzávalók:
1 kiló szürke tőkehal filé (föld)
2 nagy vöröshagyma
3 tojás
sovány tej, a szükséges összegre
2 szelet gluténmentes zsemlemorzsa
2 szénsavas víz kutak
fokhagymát és a petrezselymet, ízlés szerint
Só és bors ízlés szerint
zsemlemorzsa vagy tészta gluténmentes, a szükséges összeg
Meghatározatlan olaj, a szükséges összegre
1 csomag instant burgonyapüré


Elkészítés:
Tegyük egy tálba és keverjük össze a tengerfenéken a morzsa a gluténmentes kenyér átitatott és lecsepegtetett egy kicsit sovány tej és adja hozzá a fokhagymát és az apróra vágott petrezselyemmel, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ehhez hozzájárul, hogy a bankot egy kevés olajat, és megpirítjuk az apróra vágott hagymát, amikor kész van hozzá az edényben, amely tartalmazza a halak mellett az enyhén felvert tojást és a szóda.
Keverje meg egy kanállal jól mindezen összetevők és formában húsgombóc kézzel majd kenjük őket rántva. Majd megsütjük őket egy bankot, vagy serpenyőben bő forró olajban, amíg ropogós és meríti konyha nedvszívó papírra. Készítsünk instant krumplipürét szerint a csomag irányban és szolgálja a húsgombóc kíséri ezt a finom püré.

No hay comentarios: