domingo, 15 de noviembre de 2009

Reteta BUCATARIE Chiftelute de peşte cu piure de cartofi pentru celiac Ingrediente:

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/



Reteta BUCATARIE

Chiftelute de peşte cu piure de cartofi pentru celiac

Ingrediente:
1 kilogram de file de merluciu (sol)
2 cepe mari
3 oua
lapte degresat, suma necesară
2 felii gluten pesmet liber
2 fântâni spumant de apă
usturoi si patrunjel, pentru a gusta
Sare si piper dupa gust
Breadcrumbs sau gluten de aluat liber, suma necesară
ulei de comune, suma necesară
1 pachet de piure de cartofi instant


Preparare:
Se pun într-un castron şi se amestecă la sol de peşte cu macinat de gluten, pâine fără inmuiata şi drenat într-un pic de lapte degresat şi adăugaţi usturoi şi pătrunjel tocat la gust şi se adaugă sare şi piper. În plus, într-o oală cu un pic de ulei şi se prăjeşte ceapa tocate atunci când este gata se adaugă în bol care conţin peşte, împreună cu ouă uşor bătuţi şi sifon.
Se amestecă cu o lingură foarte bine toate aceste ingrediente şi de perisoare formă, cu mâinile şi apoi blana-le în pesmet. Apoi, Alevinii-le într-o oală sau tigaie cu o multime de ulei fierbinte până la crocante şi de scurgere pe suport de hârtie absorbantă de bucătărie. Pregătiţi-piure de cartofi instant în funcţie de pachetul de direcţii şi servesc meatballs însoţit acest piure delicios.

No hay comentarios: