jueves, 12 de noviembre de 2009

RECEPTA KUCHNIA Pulpety rybne z puree ziemniaczanym na celiakię Składniki:

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/



RECEPTA KUCHNIA

Pulpety rybne z puree ziemniaczanym na celiakię

Składniki:
1 kg filetów z morszczuka (ziemi)
2 duże cebule
3 jajka
odtłuszczone mleko, kwoty niezbędnej
2 kromki bułki tartej bezglutenowej
2 musujące studni wodnych
czosnkiem i pietruszką, do smaku
Sól i pieprz do smaku
bułka tarta i glutenu ciasto wolne, niezbędnej kwoty
wspólnego z oliwek, w wysokości niezbędnej
1 opakowanie natychmiastowej tłuczone ziemniaki


Przygotowanie:
Umieścić w misce i wymieszać ryb dennych z okruchem glutenu chleba kosztuje namoczone i osuszone w nieco mleka odtłuszczonego i dodać czosnku i posiekaną natką pietruszki i dodać do smaku solą i pieprzem. Poza tym, w garnku z odrobiną oleju i smażyć posiekaną cebulę, gdy gotowy dodać do miski zawierających ryby wraz z lekko pobity jajka i sody.
Wymieszać z łyżką bardzo dobrze wszystkie te składniki i klopsiki postaci z rąk, a następnie warstwę je w bułce tartej. Następnie smażyć w garnku lub patelni z dużą ilością gorącego oleju do chrupiących i osączyć na bibule kuchni. Przygotowanie instant tłuczone ziemniaki zgodnie z instrukcją pakiet i służyć pulpety wraz tego smacznego puree.

No hay comentarios: