domingo, 17 de mayo de 2009

Salāti ar šķiņķi un foie pīle

Salāti ar šķiņķi un foie pīle

Ingredients

1 "Lollo rossa, pusi cirtaini endivs, 8 dārzs tomātu, 100 g de foie" pīle, 100 g pīle šķiņķa, 4 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ēdamkarote vīna etiķa, sāls , melnie pipari un maurloki uzliesmojumiem.

viegli 15 "vairāk nekā 7


Sagatavošana

1. Mazgā labi un iztukšot "Lollo rossa" un escarole. Match tos gabalus ar savu roku, un, viena gulta, kas lielu dzīvoklis paplāte. Mazgāt prom pusi no tomātiem un izplatīt tos decorativament pār salāti. Salpebreu to garšu.
2. Karsē eļļu pannā un apturētu tā momentāni šķiņķis un pīļu foie "pīli sagriež ļoti smalka llenques. Sadalīt pārsniedzis salāti un ūdens ar karstu eļļu. Visbeidzot, apkaisīt ar etiķi.
3. Pasniedz ar salātu silts par atsevišķām platēm, garnished ar maurloki uzliesmojumiem.

Video: Kartupeļu salāti ar 3 textures ar foie

No hay comentarios: