viernes, 29 de mayo de 2009

Salaatti kinkkua ja foie ankka

Valmistusaineet

1 "Lollo rossa, puoli kihara endiiveissä, 8 puutarhan tomaatit, 100 g de foie" ankka, 100 g ankanrintaa kinkkua, 4 ruokalusikallista oliiviöljyä, 1 tarjoilulusikka viinietikka, suola , mustapippuria ja ruohosipulia taudinpurkauksista.

helppo 15 "yli 7


Valmistelu

1. Pese hyvin ja tyhjentää "Lollo rossa" ja escarole. Match ne palasiksi kädellä ja yhdellä nukkumaan suuri litteä levy. Pese pois puolet tomaateista ja jakaa ne decorativament yli salaatti. Salpebreu sen makua.
2. Kuumenna öljy yleiseurooppalainen ja tukahduttavat se hetkellisesti kinkkua ja ankka foie "ankka leikataan hyvin hienon llenques. Levittää niitä koko salaatti ja veden kanssa kuumaa öljyä. Lopuksi ripottele sitä etikkaa.
3. Palveltava salaatti lämmin yksittäisten levyt, garnished kanssa ruohosipuli taudinpurkauksista.

Video: PERUNASALAATTI on 3 pintakuvioita kanssa foie

No hay comentarios: