lunes, 11 de mayo de 2009

Salada con fiambre e foie Pato


Ingredientes

1 "lollo rossa, metade encaracolado escarola, 8 xardín tomate, 100 g de foie" Pato, Pato 100 g de presunto, 4 colheres de aceite, 1 colher de sopa vinagre de viño, sal , pimenta negras e cebolinho surtos.

doado 15 'de máis de 7


Preparación

1. Lavar ben e escorrer a "lollo rossa" e escarole. Match-los en anacos coa man e unha cama nun gran mesa plana. Lavar lonxe da metade dos tomates e distribúe-los decorativament sobre Alfacar. Salpebreu-lo a gusto.
2. Calefacción o aceite nunha Olla e abafar que momentaneamente presunto e Pato foie "Pato cortada en moi fino llenques. Distribúe a eles sobre a salada e auga quente con óleo. Por fin, borrifar-lo con vinagre.
3. Sirva quente sobre a salada individuais sombreiro, garnished con cebolinho surtos.

Video: salada de pataca na 3 texturas con foie

No hay comentarios: