jueves, 28 de mayo de 2009

Salat singiosas ja Foie pardi

Salat singiosas ja Foie pardi

Koostisosad

1 "Lollo rossa, pool kähar endiivia, 8 aia tomateid, 100 g de Foie" part, 100 g pardi sink, 4 tablespoons oliiviõli, 1 supilusikatäis veiniäädika, soola , must pipar ja murulauk puhangute korral.

kerge 15 'rohkem kui 7


Ettevalmistus

1. Pestakse hästi ja nõrutatakse "Lollo rossa" ja escarole. Match need tükid käega ja ühes voodis on suures korter plaadile. Pesta ära pool tomatite ja levitada neid decorativament üle salati. Salpebreu selle maitset.
2. Kuumuta õli kausis ja lämmatab ta hetkeks singiosas ja pardi Foie "pardi lõigatud väga hea llenques. Levitada neid üle salati ja vesi kuuma õli. Lõpuks piserdama seda äädikas.
3. Teenida salat sooja üksikute plaatide, garneeritud koos murulaugu puhangute korral.

Video: kartulisalat ja 3 tekstuuri koos Foie

No hay comentarios: