lunes, 11 de mayo de 2009

Salata cu foie si sunca de raţă

Ingrediente

1 "Lollo Rossa, jumătate buclat andivă, 8 Tomată Gradina, 100 g de foie" raţă, 100 g sunca de raţă, 4 linguri ulei de măsline, 1 lingură de vin otet, sare , piper si impusca de chives.

uşor de 15 "mai mult de 7


Pregătirea

1. Se spală bine şi se scurge de "Lollo Rossa" şi escarole. Meciul-le în bucăţi cu mâna şi într-un pat într-o tava de mare şi plat. Spălaţi departe de jumătate din roşii şi le distribuiţi decorativament peste salata verde. Salpebreu la gust.
2. Termice de ulei intr-o tigaie şi se sufoca-o clipă în alta sunca de raţă şi foie "raţă, tăiate în llenques foarte bine. Le distribuiţi în salată şi apă în foarte ulei fierbinte. În cele din urmă, se presăra cu oţet.
3. Servi salata calda bucate persoanele decorate cu focare chives.

Video: Salata de cartofi în 3 texturi cu foie

No hay comentarios: