Ingredienser
1 "lollo rossa, halve krøllede Endivie, 8 haven tomater, 100 g de foie" ænder, 100 g andebryst skinke, 4 spiseskefulde olivenolie, 1 spiseskefuld vineddike, salt , sort peber og purløg udbrud.
let 15 'mere end 7
Forberedelse
1. Vask grundigt og dræne "lollo rossa" og escarole. Matche dem i stykker med hånden og i en seng i en stor flade bakken. Vask væk halvdelen af tomater og distribuere dem decorativament over salat. Salpebreu det til at smage.
2. Opvarm olien i en gryde og kvæle det øjeblik skinke og ænder foie "andebryst skæres i meget fine llenques. Fordel dem over salaten og vand med varm olie. Endelig, drys den med eddike.
3. Serveres salaten varm på de enkelte plader, garnished med purløg udbrud.
Video: Potato Salad i 3 teksturer med foie
No hay comentarios:
Publicar un comentario