domingo, 3 de mayo de 2009

סלט עם פסטרמה ו foie ברווז

מצרכים

1 "Lollo rossa, חצי מתולתל עולש, גינה 8 עגבניות, 100 g de foie" ברווז, 100 G של ברווז שינקין 4 tablespoons שמן זית, 1 כף חומץ יין, מלח , פלפל שחור ו בצלית outbreaks.

קל 15 'יותר מ 7


הכנה

1. לשטוף היטב ו לנקז את "Lollo rossa" ו escarole. התאמה אותם עם חתיכות את ידך ועל אחת למיטה עם מגש שטוח גדול. להשטיף חצי של עגבניות ולהפיץ אותם decorativament מעל חסה. Salpebreu לטעום את זה.
2. מחממים את השמן בתוך מחבת ו לחנוק אותו מיד שינקין ואת הברווז foie "הברווז לחתוך לתוך מאוד בסדר llenques. להפיץ אותם מעל סלט ומים עם שמן חם. לבסוף, קורט חומץ עם זה.
3. לשרת את סלט חם בודדות צלחות, עטור עם בצלית outbreaks.

וידאו: סלט תפוחי אדמה של 3 textures עם foie

No hay comentarios: