sábado, 16 de mayo de 2009

Σαλάτα με ζαμπόν και foie πάπια

Συστατικά

1 "Lollo Rossa, το ήμισυ curly αντίδι, 8 κήπο ντομάτες, 100 g de foie" πάπια, πάπια 100 γραμμάρια ζαμπόν, 4 κουταλιές λάδι, 1 κουταλιά ξίδι από κρασί, αλάτι , μαύρο πιπέρι και Σχοινόπρασο εστίες.

εύκολη 15 'περισσότερο από 7


Προετοιμασία

1. Πλένουμε καλά και την αποστράγγιση της "Lollo Rossa" και escarole. Αγώνας για τους κομμάτια με το χέρι σας και σε ένα κρεβάτι σε μια μεγάλη επίπεδη δίσκο. Πλύνετε μακριά το ήμισυ της τομάτας και η διανομή τους decorativament πάνω από τα μαρούλια. Salpebreu σε γεύση.
2. Ζεστάνετε το λάδι σε κατσαρόλα και καταπνίγουν είναι στιγμιαία, ζαμπόν και πάπιας foie "πάπιας κομμένα σε πολύ λεπτές llenques. Διανείμετε τους πάνω από τη σαλάτα και το νερό με το καυτό λάδι. Τέλος, πασπαλίζουμε με ξίδι.
3. Σερβίρετε τη σαλάτα ζεστή σε μεμονωμένες πλάκες, garnished Σχοινόπρασο με εστίες.

Video: πατατοσαλάτα στις 3 υφές με foie

No hay comentarios: