martes, 21 de diciembre de 2010

Крем-брюле, як правило, представлені в невеликих страв або окремі горщики з глини.

Ampliar
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Легенда свідчить, що, як це буває з багатьма іншими рецептами, походження каталонський крем дійсно реагує на "помилки" або принаймні шанс. Ми ставимо себе в положення: монастир, який чекають прибуття єпископа. Черниці погодився підготувати пиріг дуже уважні, але це не правильно приготовлені і дуже рідкі. Щоб не чекати єпископа використовувати флан "псевдо", "на льоту", з цукерками на вершині. Однак, незважаючи на помилки, "новий десерт", схоже, нарешті, як багато гостей.

Легенда чи ні, ясно те, що рідкі вершки та карамельним на її поверхні з часом став одним з найпопулярніших десертів з каталонського спільноти. Солодкий, як крем, бекон з неба, заварний крем або крем печиво (зокрема), є ключовим інгредієнтом яйця, і в даний час навчити вас готувати крок за кроком:

* Як Інгредієнти (на чотири людини) буде потрібно: 8 яєчних жовтків, 1 л молока 200 г цукру, 1 паличка кориці, 1 цедра лимона, 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю ®.
* Налити молоко в каструлю з лимонною цедрою і корицею палицю і тепла на середньому вогні до кипіння.
* У мисці змішати жовтки з цукром і кукурудзяним крохмалем ® для отримання однорідного тіста.
* Якщо молоко кипіння, видалити паличку кориці і лимонну цедру і дозволяють налаштування. Налийте трохи гарячого молока в миску і добре розмішати.
* Помістіть суміш у каструлю з молоко, що залишилося на повільному вогні, не допускаючи її до кипіння. Ні перемішуванні протягом 10 хвилин, щоб запобігти злипання і грудок.
* Розділіть на окремі глиняні горщики (або в миски) і дайте охолонути.
* Перед подачею посипати цукром на вершині і записати його (з крихітних чорних кухня факел, наявних у спеціалізованих магазинах), залишаючи чіткі карамельним поверхні.
* Ви можете служити або самостійно, або разом з кремом, печиво, вафлі, тощо.

No hay comentarios: