lunes, 13 de diciembre de 2010

Підготовка рецепт Пан-де-


http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

Склад:

# 2 склянки борошна (280 г)
# 1 1 / 4 чашки цукру (300 г прим.)
# 1 / 2 чашки маргарину або 125г. масло
# 1 / 3 склянки (100 г) скорочення
# 3 яйця, 7 яєчних жовтків
# 8 столових ложки теплої води (1 / 3 чашки)
# 3 столові ложки чаю Азхар (вже підготовлено)
# 2 чайні ложки анісу (і обробці)
# 3 столові ложки рослинної скорочення (для змазування сковороди і лоток)
# 20g. випічки порошку (дві столові ложки прим.) пов'язаний подивитися в сировині
# Цедру одного апельсина
# 1 / 4 чайної ложки солі

Спосіб приготування:

1. У пластиковий контейнер розчинити дріжджі в теплій воді і додати досить борошна, щоб зробити пасту з приблизно 15 ст.

2. Зробіть куля з тестом і залишають бродити поблизу джерел тепла, поки в два рази (близько півгодини до години і половини).

3. На плоскій поверхні, просіяти борошно за допомогою фільтра, видаляючи їдальню, а потім зробити фонтан у центрі і поступово додати 15 столових ложок цукру, солі, 2 яйця, 7 яєчних жовтків, чай апельсиновий колір чаю, аніс, цедру апельсина, масло та маргарин.

4. З чистими руками, місять протягом 20 хвилин, з масою кінця і приймаючи його близько до серця. Ця маса додав закваска є першим кроком і розминка (як м'яч і бере довгий кінець і хітів інших за столом, як молоток, то ущільнення в кінці, що ви вдарили з сторони і назад кріплень. Повторіть цю процедуру чотири рази, поки він бульбашки, маса хочеться пластику і легко видаляється з таблиці).

5. Форма кулі з тестом, поширюються з невеликою скорочення рослинного і місце в каструлі, потім накрийте вологою тканиною і залиште в теплому місці, поки ваш об'єм подвоївся (два і приблизно півтори години.) Піддавати його впливу сонячного світла або на плиті с.

6. З плином часу пройшло, Re-місити легко і відведено дві чашки тесту в кістках і м'яч.

7. Місце тісто на змащене з укороченням і дати овальну форму. Протягом 30 хвилин, дати постояти поруч із кістками і м'яч.

8. Так як він витратив півгодини, перемігши інші яйця з вилкою і вдарив у нього м'яч і кістки, в духовці розігрітій до 200 С протягом 15 хвилин, нехай це випікати 15 хвилин при тій же температурі, то зводяться до 170C і залишити в духовці до повного приготування (близько 10 хвилин).

9. Для глазурі суміші в чашку, столову ложку борошна, яка зарезервована на кроці № 1 разом із столовою ложкою цукру і дві склянки води, гасити пожежу у формі сиропу. Після холодного, лакована хліба і посипати цукром.

No hay comentarios: