martes, 14 de diciembre de 2010

Кулінарія Рецепт приготування Рецепт Cookbook

receta ensalada de otoño

Якщо що-небудь характеризується місяців до зими з-за великої кількості фруктів вони виробляють і які стають доступними для споживача. До них відносяться цитрусові фрукти, такі як мандарини і гранати, які містять велику кількість рідини і забезпечують багато лікарських властивостей тіла. Салат з падіння і здивувати свою сім'ю оригінальними і барвистими блюдо, яке не залишиться непоміченим неба ваших гостей.
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Необхідні компоненти, щоб зробити цей рецепт є:

* Салат
* Руколою
* Селера
*
* Авокадо
* Два мандарини
* Нафта
* Сіль

Перший крок до підготовки цього смачного рецепта для миття салату і руколою. Після промити овочі, зелень стоку і рубають вручну, отримання середніх частин. Потім промити селера і розбиває його на шматочки.

Наступним кроком підготувати цей рецепт, щоб шкірка мандаринів і порожні гранату, щоб отримати маленькі червоні плоди. Тоді ми вийшли з авокадо навпіл і вирізати м'ясо кубиками.

Коли плід вже чиста, виберіть один з наших джерел і додати всі інгредієнти нарізаний, що у нас раніше. Щоб залишити нашому списку падіння салат, перемішати шматочки фруктів і Ваш вибір в одязі. Як прикраса можна додати на пластині карамельним бальзамічним оцтом.

Зображення: cocinademercado.com
Теги: осінь салат рецепт салату харчування восени рецептів фруктового салату
Частка
Напиши огляд

No hay comentarios: