miércoles, 15 de diciembre de 2010

Рецепти: Яловичина з Рокфор

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/

receta ternera al roquefort

Крім того, що відмінне джерело білка для людського тіла, цей вид м'яса містить високий харчування, таких як залізо, вітамін В і цинк. Хоча він має більшу кількість жиру, в порівнянні з іншими філе, яловичина з рокфор характеризується сильним і смачним ароматом, даючи неба і страва дотик кулінарні ласощі.

Інгредієнти для цього рецепта:

Стейк * 1 кг
* Сиром Рокфор лоток
* 500 мл жирних вершків
* Орегано
* Часник порошок
* М'ята

Перший крок у створенні цієї чудовий рецепт полягає у виборі одного з наших відра і вливаються в пінту крем. Потім нарізати сир і додати в суміш. Низької температури, перемішайте соус, не зупиняючись і не зняти з вогню, поки повністю впевнений, що це рідина і добре поєднуються.

Наступним кроком у підготовці цього страви залишити суміш на повільному вогні, щоб згустити всі інгредієнти додав. Як ми готуємо соус, виберіть один з наших каструль і тепла олія для смаження стейка. Крім того, додати трохи часнику, листя м'яти і материнки. Важливо, щоб не додавати багато нафти, щоб він не коричневий занадто багато.

Нарешті, ми прибрали з яловичини з вогню і додати Рокфор сирним соусом. Через блюдо сидіти протягом декількох хвилин перед подачею на стіл так м'ясо вбирає смак і всі інгредієнти.

No hay comentarios: