jueves, 28 de febrero de 2013

Рецепт болоньєзе escalopines для целіакії





Світло наші рецепти повертаються! Тому що ми хотіли, щоб піклуватися про, але не хочуть відмовлятися від смаку і смачно поїсти. Це ніколи, ніколи, ніколи Зараз ми пояснимо, як підготувати Bolognese гребінці, які звернуться до всіх хаті, особливо дітей. Він також підходить для целіакію, дуже легко зробити для лінивих та інгредієнти, які ви можете знайти в будь-який час року. Надягніть фартух і піти на це!



інгредієнти

- 600 г телятини Scallopini

- 1 цибулина

- 100 г помідорів

- 2 часником

- 1 морква

- 1 акція куба, краще, якщо природний і підготувати себе, так і для целіакію клейковини

- Трави (чебрець, розмарин)

- 1 лавровий лист

- 2 столові ложки оливкової олії

- Щіпка солі



Руки!

Перший скоротити цибулю, моркву і часник і дуже кінцевого, особливо якщо діти не є друзями овочів і камуфляжі і доставлений випадково. Ми також нарізати кубиками помідори.
У сковороді з гарячим маслом обсмажити гребінці: кругом просто так м'ясо не залишили seca.Reservamos.
У тій же сковороді соте нехай цибулю, моркву і часник нарізати ми. Коли цибуля почне pocharse, додати помідори, зелень і лавровий лист. Ми відпускаємо аромати збираються разом близько 10 хвилин.
Потім влити бульйон і продовжуйте розмішувати на повільному вогні протягом 20 хвилин. Ми перевіряємо сіль.
Ми закінчили додаванням м'яса і дозволяючи все готувати ще 5 хвилин, і вуаля!
Цей рецепт дає нам тільки 210 калорій на порцію, ти смієш це реалізувати?

No hay comentarios: