miércoles, 27 de febrero de 2013

Картопля фарширований рецепт низькокалорійного





У той час як картопля, як правило, не більше одного з перерахованих елементів при створенні дієта може добре поїсти, а потім, поки вона готується в режимі низькою калорійністю. Хороший варіант, щоб зробити наповнення, комбінувати різні інгредієнти і дати вам повну тарілку. Ви можете спробувати рецепт і подивитися, як воно йде, крім того, що повністю світлі.


 
інгредієнти:

Середня картоплина
100 г курячої грудки без шкіри і жиру
Близький помідор
лук ЗМІ
Шматок зеленого перцю
спрей рослин
Соєвий соус
нарізаної петрушки
Сіль, перець і спеції
Приготування:

Розріжте курку на невеликі кубики. Нарізати помідори, цибулю і зелений перець. Підсмажити овочі в невеликій кількості рослинного спрей, додати курку, коли ніжні і, як тільки приготовані, включає в себе соєвий соус струменя і приправи, які ви хочете поставити. Тим часом, довести картоплю з їх шкірою, дуже чистий, мікрохвильовій печі протягом п'яти хвилин.

Наріжте картоплю в два рази, písala трохи з виделкою в неї і заповніть сумішшю курку та овочі. Нарешті, сезон з невеликою кількістю солі і перцю, що ведуть до мікрохвильову піч або духовку на кілька хвилин все закінчиться приготування їжі. Таким чином, оскільки у вас буде смачний рецепт світло, готовий бути з'їденим. Це всебічно і низькою калорійністю.

Над викликають шинкою і трохи жиру, щоб бути звільнені. У нас вже є рецепт готові до вживання.


Немає більше додати, насолоджуйтеся їжею і насолодитися ласощами. Якщо ви не любите морква, цукіні або ми можемо покласти перець. Це залежить від індивідуального смаку.

No hay comentarios: