viernes, 15 de febrero de 2013

ФАРШИРОВАНІ Рецепт КАРТОПЛЯ м'ясом і сиром



Харчова цінність картоплі МЕДІА близько 80 грамів
Калорії Білки Жири Carbohidatos
109 5 3 7
Інгредієнти на 6 Картопля 1/2
360 г картоплі (3 невеликих картоплі)
40 грамів цибулі
30 г зеленого перцю
Змішаний м'ясний фарш
5 свинини gramoscarne
5 корів gramoscarne
15 г знежиреного сиру
30 грамів томатної тертий
18 грамів світла нарізаний сир (2 скибочки)
12 г Перець (1 перець)
25 грамів оливкової олії
чайної ложки білого вина
сіль
перець
ПІДГОТОВКА
Вимийте картоплю та висушіть потім загорнути їх у фольгу і покладіть в деко для випічки з паперового комбінату
Випікати при температурі 190 градусів і залишити до тендера, comprovar якщо натиснути палицю, коли вони прохолодно і резерв.
Розріжте цибулю і перець на дрібні шматочки взяти трохи солі
обсмажити на сковороді на повільному вогні з невеликою кількістю масла, коли ж пашот, додайте м'ясо приправлений невеликою кількістю солі і перцю і нехай вона готувати,
залити вином і дати випаруватися спирт, додати тертий помідор і дайте йому готувати
залити вершковим сиром
Кілька хвилин і перемішати поки не розтане, зняти з вогню і відставте убік.
Коли картопля охолоджують розрізати навпіл і очистити їх за допомогою чайної ложки, яка vaciemos книги на тарілку.
Залити м'ясо ми зарезервували спорожнення картоплі
і добре перемішати.
Заповніть картоплі за допомогою ложки з попереднім маси, і дати кожному шматочок сиру скибочками і шматочок червоного перцю, місце на випічці лоток з папером для випічки.
Випікати в попередньо розігрітій 200 градусів і знову смажити одну хвилину, поки це не до душі.
Подавати гарячим, прикрасивши трохи Ligt майонезом.


No hay comentarios: