martes, 26 de febrero de 2013

Штрудель картопляний рецепт і морква Chips іберійської


DSCF3031 recetas Milhojas de Patata y Zanahoria con Virutas de Ibérico


  • Наш розвиток сьогодні є мільфей картопля, морква і шинку стружки. Просто підготувати, але з особливим смаком. Як завжди ми робимо покупки, і ми організуємо час для обробки.

  • Ступінь складності:
  • Час приготування: 30 хвилин

  • інгредієнти:

  • картопля
  • морква
  • Iberico
  • сіль
  • масло

  • У нас вже є інгредієнти для рецепта, так що давайте готуватися до розвитку сьогодні.


  • Ми почали з кип'ятінням весь картоплю і моркву. Таким чином, ми скорочуємо гладкі листи.

  • Коли овочі варять, поставити каструлю для нагріву і нарізати шинку на смужки для чіпів. Фрай і у нас вже є списки.


  • Ми збираємо рецепти, шар картоплі і моркви і так далі, поки не досягнете бажаного рівня.

  • Над викликають шинкою і трохи жиру, щоб бути звільнені. У нас вже є рецепт готові до вживання.


  • Немає більше додати, насолоджуйтеся їжею і насолодитися ласощами. Якщо ви не любите морква, цукіні або ми можемо покласти перець. Це залежить від індивідуального смаку.
DSCF3022 recetas Milhojas de Patata y Zanahoria con Virutas de Ibérico
DSCF3024 recetas Milhojas de Patata y Zanahoria con Virutas de Ibérico
DSCF3026 recetas Milhojas de Patata y Zanahoria con Virutas de Ibérico
DSCF3031 recetas Milhojas de Patata y Zanahoria con Virutas de Ibérico

No hay comentarios: