domingo, 17 de febrero de 2013

томатної шампури рецепт з яйцем і шинкою

receta finalizada2 Pinchos de tomate con huevo y jamón


Ми любимо, щоб потрапити в кухню і страви готувати швидко, просто, інші, більш складні, солодкого, солоного і суміш того й іншого, з різними текстурами і комбінації, які роблять наші смакові рецептори хочу повторити, тому ми інновацій з повсякденного інгредієнтів.

Таким чином, рецепт, який ми показуємо сьогодні, помідор шампури з яйцем і шинкою, що ви relamáis тільки з прикусом, для цього ви повинні будете піти купити закуски, ніж це необхідно, а час добре організовані для зробити це без будь-яких проблем.

Ступінь складності:
Час приготування: 10 хвилин

інгредієнти:

хліб
подрібнених помідорів
яєчним жовтком
шинка
масло
сіль
Аналогічно, зазначивши, що тепер у вас є все готове на кухні, що може бути краще, ніж почати умити руки і розміщення фартух, щоб уникнути фарбування проблем.

Ми почали різання ножем кілька шматків хліба, на цей раз були скорочені чотири, але це залежить від людей, які збираються, щоб поїсти.



Крім того, в контейнер помістити нарізаний помідор і яєчні жовтки, які захищені в інший день, і з вилкою розчавити їх, так що все добре.



Після того як все добре змішати додати трохи олії і солі, використовуючи ложку, щоб покласти трохи на кожну скибочку хліба.

Нарешті, ми візьмемо шматочок шинки і розрізати на чотири частини, роблячи невеликі рулони вище, помістіть кожен шампур, будучи тепер готова до вживання.



Ця страва може супроводжуватися чіпси або картоплю Bravas картопля з підливою, і хороший салат. Немає більше додати Бажаю вам гарного переваги і насолоджуватися цими ласощами, пам'ятаючи, що ви можете змінити будь-який компонент, якщо вам не подобається.

No hay comentarios: