lunes, 25 de febrero de 2013

Відбивні і смажена картопля рецепт-Іспанська кухня

Hacer clic en la imagen para la versión completa

Nombre:  1.jpg
Vistas: 0
Tamaño:  27,2 KB (Kilobytes)
ID: 19837



інгредієнти

180 CCS нафти
750 г свинячих відбивних
1 столову ложку вершкового масла
1 До картоплі
1 щіпка меленого чорного перцю
сіль
підготовка

Сезон відбивні з сіллю і перцем.
У сковороду з маслом до золотистого кольору і викласти на блюдо.
У той час смаження картоплі буде використовуватися в якості гарніру.
Чіпи: Очистити і вимити картоплю.
Листи розрізаються, а потім не занадто тонкі палички, як навіть і звичайного розміру.
Це ставить великій сковороді з маслом вогню.
Пройшли ті смаження в партії, щоб вони могли плавати в aciete.Los вільні перших хвилин на середньому смажити тепло стало всередині, а потім високій температурі до коричневого кольору на зовнішній стороні, постійно помішуючи лопаткою. Солять за смаком і відразу подавати.

No hay comentarios: