sábado, 23 de febrero de 2013

Гамбургер рецепт тріски картопля і світла



hamburguesa-bacalao-patata-light


Тріска є риба без насичених жирів і калорій в цьому рецепті і жиру мінімальні, крім того, що дуже здоровим, багатим і оригінальним. Цей рецепт відмінно підходить для дітей (і дорослих), які важко їсти рибу.

Складність: Легка
Середній час приготування: 20 хвилин.
інгредієнти:
- 250 гр. знесолена тріска на аркуші
- 1 середній картопля (175 гр.)
- 1 цибулина
- 1 сире яйце
- 1 столову ложку вершків світла
- 40 гр. борошняної
- 1 столова ложка оливкової олії
- Нарізаної петрушки або нарізаного свіжого зеленого лука (за смаком кухаря)
- Sal
- Перець
Приготування:
У каструлю налийте невелику склянку води і залити гарячим, коли тріска. Довести до кипіння, зняти з вогню, накрити кришкою і залишаємо його.
Тим часом в іншій каструлі з невеликою кількістю підсоленої води, варити картоплю, очищений і порізаний на великі шматки і коли тендері, злити це добре і роздавити вилкою в пюре.
Нарізати цибулю дуже тонка і маленька sofreírla стрибок з кількома краплями олії.
Тепер змішати картопляне пюре з пластівцями тріски з пальцями і додати обсмажені цибулю, яйця і вершки, приправити перцем і петрушкою (або зелена цибуля) і дати постояти в холодильнику 1 годину.
Як тільки тісто розслабилася, ми середні гамбургери, ми пройшли через муки і покласти їх в каструлю з 1 столовою ложкою олії до золотистого кольору.
Ми можемо також зробити їх протягом 10 хвилин у духовці при 200 ° C з базою тефлону і ми заощадили б покласти масло.
Вони можуть бути подані супроводжується соусом тартар або легкий майонез з нарізаними солоними огірками. Він може представляти з нормальною або булочка гамбургера інтеграл з помідорами, цибулею, салатом і соусом на ваш вибір. У будь-якому випадку, будь інгредієнт, який añadáis, додати більше калорій.

No hay comentarios: