Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
viernes, 1 de enero de 2010
Chos CISTINEACH FRITTERS CELERY Comhábhair ar feadh ceithre dhaoine
Chos CISTINEACH
FRITTERS CELERY
Comhábhair ar feadh ceithre dhaoine
400 GR. celery
4 uibheacha
2 tbsp. cáis grated
50 GR. chopped ham serrano
200 GR. plúr
50 GR. im
1 tbsp. púdar bácála
Piobar
Ola
Sal
Ullmhúchán
Nigh agus an craiceann celery. Ansin sé gearrtha agus cócaireacht i POT le saillte uisce ar feadh 15 nóiméad. Le laghdaíonn meascthóir a ullmhú agus a puree fuaraigh.
Ansin meascán an plúr le giosta, a chur i saucepan le huisce agus im, a thug an boil agus bain. Sa ullmhú leis an plúr agus glasraí, agus stir le spatula go dtí go mbeidh screamh tanaí.
Tabhair ar boil beag, i gcónaí stirring ionas nach an bata a ullmhú. Cuir an puree celery, ionchorpraíonn an prosciutto fanachta grated, salann agus Piobar, stir agus simmer beagán níos faide.
Nuair a bhíonn an mhais léir, é a bhaint di ó theas. Deireadh leis an duine uibheacha ag am agus meascán go dtí corpraithe.
Now I: ligean scíthe sé thart ar 30 nóiméad ullmhú. Ansin poured an meascán i uile le ola te agus fritters Fry go dtí donn órga. Drain agus réidh a shaothrú, fónamh dóibh te
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario