martes, 5 de enero de 2010

weet Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


weet Cake Recipe Gluten-Free Christmas hypertensive

For å feire julaften eller julen med familie og venner jeg har valgt min kokebok en deilig og smakfull søt kake for alle hypertensive Celiac som det er et annet alternativ som kan nytes uten deprivasjon av glutenfri delikatesse.
Oppskriften på denne søte kaker og lære deg å tegne er enkel og består av trygg mat og følge trinnene som jeg kommer nærmere det endelige resultatet får du utsøkt forberedelse til alle middagsgjestene nyte denne spesielle anledningen.

Ingredienser:
100 gm smør (lavt fettinnhold)
5 sjokoladeplater (egnet celiacs)
4 egg
1 kopp sukker
nødvendige mengden korn stivelse
For dekselet:
Fersk melk (lavt fettinnhold) (egnet celiacs) kvantitet kreves
300 cc. krem (lavt fettinnhold)
4 egg
10 spiseskjeer sukker
Forberedelse:
Smelt smør (lavt fettinnhold) og sjokolade i vannbad og reserve. Dessuten slo sammen egg og sukker til du får poenget agrégaselo tape og sjokolade blandingen og rør. Det plasserer da dette preparatet i en mold på 24 cm i diameter, dekket med litt smør og støvet med cornstarch.
Så ta det med til ovnen og stek over middels varme i ca 30 minutter og da kokte det bort og la den avkjøles godt. For å gjøre coveret, først må du dekker hele overflaten av kaken med et svært tykt lag av karamell og deretter dekke med krem (lavt fettinnhold) pisket et halvt poeng. Endelig, dekorer med en marengs som vil realisere klare og skjeer sukker. Serve denne herlige kaker desserter størrelsen platene kuttet i porsjoner.

No hay comentarios: