sábado, 9 de enero de 2010

Сладки торта Рецепта Gluten-Free Коледа хипертония



Сладки торта Рецепта Gluten-Free Коледа хипертония

За да празнуват Бъдни вечер и Коледа със семейството и приятели, сте избрали ми готварска книга вкусна и вкусни сладки торта за всички Celiac хипертония, тъй като е няколко възможности да се ползват без лишаване от безглутенови деликатес.
Рецептата за тази сладка торта тогава ви науча как да изготвят е прост и се състои от безопасни храни и следващите стъпки, които ще подробно крайния резултат получавате изискан подготовка на всички Diners дъх в този специален повод.

Съставки:
100 г масло (ниско съдържание на мазнини)
5 шоколадови барове (подходящ celiacs)
4 яйца
1 чаена чаша захар
необходимото количество царевично нишесте
За покриване на:
Прясно мляко (ниско съдържание на мазнини) (подходящ celiacs) количество, необходимо
300 CC. сметана (ниско съдържание на мазнини)
4 яйца
10 с.л. захар
Начин на приготвяне:
Стопи маслото (ниско съдържание на мазнини) и шоколад в двойна бойлер и резерва. Освен това, победи заедно яйцата и захарта, докато не получи лентата точка agrégaselo и шоколад и сместа се разбърква. След това места, този препарат в мухъл от 24 см в диаметър, намазани с малко масло и поръсени с царевично нишесте.
Тогава тя се на фурна и варете на средни топлинна енергия за около 30 минути и когато тя варени далеч и го охладете добре. За да се направят покритие, първо трябва да покрие цялата повърхност на торта с много дебел слой от карамел и след това се покрива с крем (ниско съдържание на мазнини) разбита половин точка. И накрая, украсяват с целувка, че ще реализираме ясна и супени лъжици захар. Сервирайте тази вкусна торта десерт размер плочи, нарязани на порции.

No hay comentarios: