Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
sábado, 9 de enero de 2010
Сладки торта Рецепта Gluten-Free Коледа хипертония
Сладки торта Рецепта Gluten-Free Коледа хипертония
За да празнуват Бъдни вечер и Коледа със семейството и приятели, сте избрали ми готварска книга вкусна и вкусни сладки торта за всички Celiac хипертония, тъй като е няколко възможности да се ползват без лишаване от безглутенови деликатес.
Рецептата за тази сладка торта тогава ви науча как да изготвят е прост и се състои от безопасни храни и следващите стъпки, които ще подробно крайния резултат получавате изискан подготовка на всички Diners дъх в този специален повод.
Съставки:
100 г масло (ниско съдържание на мазнини)
5 шоколадови барове (подходящ celiacs)
4 яйца
1 чаена чаша захар
необходимото количество царевично нишесте
За покриване на:
Прясно мляко (ниско съдържание на мазнини) (подходящ celiacs) количество, необходимо
300 CC. сметана (ниско съдържание на мазнини)
4 яйца
10 с.л. захар
Начин на приготвяне:
Стопи маслото (ниско съдържание на мазнини) и шоколад в двойна бойлер и резерва. Освен това, победи заедно яйцата и захарта, докато не получи лентата точка agrégaselo и шоколад и сместа се разбърква. След това места, този препарат в мухъл от 24 см в диаметър, намазани с малко масло и поръсени с царевично нишесте.
Тогава тя се на фурна и варете на средни топлинна енергия за около 30 минути и когато тя варени далеч и го охладете добре. За да се направят покритие, първо трябва да покрие цялата повърхност на торта с много дебел слой от карамел и след това се покрива с крем (ниско съдържание на мазнини) разбита половин точка. И накрая, украсяват с целувка, че ще реализираме ясна и супени лъжици захар. Сервирайте тази вкусна торта десерт размер плочи, нарязани на порции.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario