miércoles, 6 de enero de 2010

Sweet Kek tarifi glutensiz Noel hipertansif

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Kek tarifi glutensiz Noel hipertansif

Olarak glutensiz incelik yoksunluk olmadan zevk için farklı bir seçenek olan aile ve ben yemek kitabı tüm hipertansif çölyak için bir nefis ve lezzetli tatlı pasta seçmiş arkadaşlarınızla Noel veya yılbaşı kutlamak için.
Bu tatlı pasta tarifi sonra çizmek için basit ve güvenli gıda oluşur ve adımları ben detaylı nihai tüm Diners bu özel fırsatta tadını çıkarmak için mükemmel hazırlık olsun sonucu aşağıdaki öğretmek.

Malzemeler:
100 gram tereyağı (az yağlı)
5 çikolata (uygun celiacs)
4 yumurta
1 su bardağı şeker
mısır nişastası gerekli miktar
Kapağı için:
Taze süt (az yağlı) (uygun celiacs) miktarı gerekli
300 cc. krema (az yağlı)
4 yumurta
10 çorba kaşığı şeker
Hazırlık:
(Az yağlı) ve çift kazan ve rezerv çikolata tereyağı Melt. Kadar nokta agrégaselo bant ve çikolata karışımı ve heyecan olsun yanı sıra, birlikte yumurta ve şeker yendi. Daha sonra çapı 24 cm, biraz tereyağı ile yayılan bir kalıp içine bu hazırlık yerleri ve mısır nişastası ile tozunu.
Sonra fırın ve orta ateşte pişirmek için yaklaşık 30 dakika ve götürün zaman onu pişmiş ve çok iyi soğumasını bekleyin. Kapak yapmak için, karamel çok kalın tabaka ile pasta tüm yüzey kapsaması gerektiğini ve sonra krem (az yağlı) yarım noktası şanti ile kapağı ilk. Son olarak, ve şeker kaşığı net fark bir beze ile süsleyin. Bu lezzetli pasta tatlı boyutu plakaları bölümleri oyulmuş servis yapin.

No hay comentarios: