sábado, 2 de enero de 2010

COAST KJØKKEN Selleri FRITTERS Ingredienser til fire personer



COAST KJØKKEN

Selleri FRITTERS

Ingredienser til fire personer

400 gr. selleri
4 egg
2 ss. revet ost
50 gr. hakkede Serrano skinke
200 gr. mel
50 gr. smør
1 ss. bakepulver
Pepper
Olje
Sal

Forberedelse

Vask og Skrell selleri. Da kuttet den og stek i en gryte med saltet vann i 15 minutter. Med blandebatteri reduserer det er utarbeidet en puré og chill.

Så blander mel med gjær, satt i kjele med vann og smør, brakt til koke og fjerne. I dette preparatet tilsett mel og grønnsaker, og røres med en spatel til en tynn skorpe.

Gi en liten byll, alltid røring slik at preparatet ikke pinne. Tilsett selleri puré, inkorporerer prosciutto oppholdet revet, salt og pepper, rør og putre litt lenger.

Når massen er åpenbare, fjerne det fra varme. Til slutt legger eggene ett om gangen, og bland til innlemmet.

Nå er jeg: la den hvile ca 30 minutter forberedelse. Deretter helles blandingen i en panne med varm olje og stek fritters til gylden brun. Avløp og klar, tjene dem varmt.

No hay comentarios: