domingo, 3 de enero de 2010

Sweet Kejk Ricetta Glutina-Free Milied pressjoni għolja

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Kejk Ricetta Glutina-Free Milied pressjoni għolja

Biex jiċċelebraw Christmas Eve jew il-Milied mal-familja u ħbieb I għażlu cookbook tiegħi kejk ħelwa Delicious u fit-togħma għal kulħadd celiac pressjoni għolja peress li huwa għażla differenti li jkun gawdut mingħajr deprivazzjoni tal-glutina Ħelwa ħieles.
Ir-riċetta għal din il-kejk ħelu allura jgħallmu inti biex ifasslu huwa sempliċi u tikkonsisti ta 'ikel sikur u wara l-passi li jiena ser dettall ir-riżultat finali ikollok preparazzjoni exquisite għal kulħadd Diners savor fil din l-okkażjoni speċjali.

Ingredjenti:
100 gm butir (b'xaħam baxx)
5 bars fis-ċikkulata (celiacs adattat)
4 bajd
1 tazza zokkor
ammont neċessarju ta 'lamtu tal-qamħ
Għall-kopertura:
Il-ħalib frisk (b'xaħam baxx) (celiacs adattat) il-kwantità meħtieġa
300 cc. krema (b'xaħam baxx)
4 tal-bajd
10 tablespoons zokkor
Preparazzjoni:
Melt butir (b'xaħam baxx) u miċ-ċikkulata fil-boiler doppju u ta 'riżerva. Barra minn hekk, taħbit tal-bajd u zokkor flimkien sakemm ikollok it-tejp agrégaselo punt u t-taħlita taċ-ċikkulata u ħawwad. Imbagħad din il-preparazzjoni fil-postijiet ta 'moffa ta' 24 ċm fid-dijametru, tixrid bi ftit butir u dusted mal-lamtu tal-qamħirrun.
Imbagħad ħu lill-forn u l-kok fuq medium sħana għal madwar 30 minuta u meta imsajjar huwa bogħod u ħallieh jibred tajjeb ħafna. Biex tagħmel l-kopertura, l-ewwel trid tkopri l-wiċċ kollu tal-kejk b'saff oħxon ħafna ta 'karamella u mbagħad ikopri bil-krema (b'xaħam baxx) bit-tarjola' nofs punt. Fl-aħħarnett, dekorazzjoni bi meringue li se tirrealizza l-ċar u l-spoonfuls taz-zokkor. Iservu dan il-pjanċi tad-deżerta Delicious daqs tal-kejk maqtugħ f'porzjonijiet.

No hay comentarios: