lunes, 4 de enero de 2010

Sweet Cake Recipe bez lipekļa Ziemassvētku hipertensiju

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Cake Recipe bez lipekļa Ziemassvētku hipertensiju

Svinēt Ziemassvētku vakarā vai Ziemassvētkos kopā ar ģimeni un draugiem es izvēlētos manu pavārgrāmatu garšīgi un garšīgs saldais kūka visiem hipertensijas Celiac, jo tas ir citāds risinājums būtu kāds bez atņemšana bez lipekļa delikatese.
Recepte šim saldais kūka tad iemācīt jums izdarīt ir vienkāršs un sastāv no drošas pārtikas un pēc pasākumiem, es sīki galīgais rezultāts Jums izsmalcinātu sagatavošanu visu Diners pikantums ar šo īpašo notikumu.

Sastāvdaļas:
100 gm sviests (ar zemu tauku saturu)
5 šokolādes batoniņu (piemērota celiacs)
4 olas
1 tase cukura
nepieciešamo summu, kukurūzas ciete
Lai segtu:
Svaigu pienu (ar zemu tauku saturu) (piemērots celiacs) daudzums, kas vajadzīgs
300 cc. krēms (ar zemu tauku saturu)
4 olas
10 ēdamkarotes cukurs
Sagatavošana:
Izkausēt sviestu (ar zemu tauku saturu) un šokolādes dubultu katlu un rezervē. Bez tam, sit kopā olām un cukuru, kamēr jums punkts agrégaselo lentu un šokolādes maisījumu un samaisa. Pēc tam tā vietu šā preparāta stājas pelējuma par 24 cm diametrā, kas sadalītas ar mazliet sviestu un dusted ar kukurūzas cieti.
Pēc tam veic to cepeškrāsnī un vāra vidējā karsē apmēram 30 minūtes un pēc pagatavošanas ir prom, un ļaujiet tai atdzist ļoti labi. Padarīt segums, vispirms ir jāaptver visa virsma kūka ar ļoti biezu slāni karameli un tad pārklāj ar krēmu (zems tauku) saputota pusvienībai. Visbeidzot, rotā ar Meringue kas realizēt skaidri un cukura karoti. Kalpo šim delicious kūka desertu izmēra plātnes sagriež porcijās.

No hay comentarios: