martes, 5 de enero de 2010

Sweet Торта рецепт глутен Божиќ хипертензивните

http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/


Sweet Торта рецепт глутен Божиќ хипертензивните

За да го прослават Бадник или Божиќ со семејството и пријателите сум избрани мојата готварска книга вкусна торта слатка и вкусна за сите хипертензивните celiac како што тоа е различна опција да се ужива, без да одземање на глутен деликатес.
На овој рецепт за торта слатка потоа научи да подготви е едноставна и се состои од безбедна храна и за следните чекори што ќе детали конечниот резултат добиете Исклучителна подготовка за сите Diners имам арома во оваа посебна прилика.

Состав:
100 ГМ путер (ниско ниво на маснотии)
5 чоколади (соодветен celiacs)
4 јајца
1 чаша шеќер
потребно количество на скроб пченка
За корица:
Свежото млеко (ниско ниво на маснотии) (соодветен celiacs) потребно количество
300 cc. крем (ниско ниво на маснотии)
4 јајца
10 лажици шеќер
Подготовка:
Путер се топи (ниско ниво на маснотии) и чоколадо во двокреветни котел и резерва. Покрај тоа, заедно победи јајцата и шеќерот додека не добие точка agrégaselo лента смеса и чоколадо и се промешува. Таа потоа места оваа подготовка во мувла од 24 cm во дијаметар, се шират со малку путер и dusted со cornstarch.
Тогаш земи го на печка и готви над средна топлина за околу 30 минути и кога готват го настрана и нека се лади многу добро. За да направите обвивката, прво мора да ја покрие целата површина на торта со многу дебел слој од карамела и потоа се покрие со крем (ниско ниво на маснотии) Whipped половина поен. Конечно, красат со Бакнеж што ќе реализира на јасни и spoonfuls на шеќер. Послужи овој вкусен десерт торта големина таблички сече во делови.

No hay comentarios: