http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Інгредієнти (на 4 порції):
* 1 літр молока.
* 2 склянки квасолі природно.
* Цукор до смаку.
Приготування:
Тепло молоком і цукром протягом 7 хвилин при 90 ° і швидкість 2. Додається в каву в зернах і програми, 2 хвилини на 90 градусів і швидкості 3. Процідити через сито тонкої тканини типу (або "шкарпетку або тушковане м'ясо", як кажуть у нас в Андалусії) і подавати гарячим. Якщо хочете, то ви можете помістити деякі збитими вершками більш-піни молоко і шоколад espolvoreáis вище :-).
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario