Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
miércoles, 1 de diciembre de 2010
Mezeler Tarifleri: kruton robiola Malzemeler
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Mezeler Tarifleri: kruton robiola
* Zorluk: Kolay
* Zaman: 30 dk.
* Kişiler: 4
* Kalori: 1980/persona
Burada kolay bir tarifi peynir mükemmel bir iştah açıcı, herhangi bir vesileyle büyük hazırlamaktır olanlar özel bir kapsam ve çok lezzetli bir yemek başlamak isteyenler için. Aslında kruton robiola, basit uygulamak, ve balık rafine tadı, füme alabalık ile bu durumda ev yapımı robiola tadı birleştirir. Birkaç adım ve başlangıç arkadaş ve akrabalarının zevk için devam eder.
Malzemeler
* Ekmek: 20 kruton
* Robiola: 150 gr
* Füme alabalık: 170 gr
* Ricotta: 80 gr
* Tereyağı: yeter
* Sızma zeytinyağı: yeter
* Beyaz biber: yeterince
* Limon: 2
Reçete hazırlama
Burada füme alabalık ile lezzetli kruton robiola için reçetedir.
1.
Bir blender yardımıyla ince doğranmış, tütsülenmiş alabalık, mix doz peynir ki iyi, robiola ve beyaz biber bir tutam drenaj yapmış olan balık ile. sızma zeytinyağı bir çizgi ekleyerek karışımı karışımı mı
2.
ekmek Cut bir düzine dilimleri, mükemmel kalitede baget, 200 derecede birkaç dakika boyunca fırın ve tost tost önceden ısıtın. Biraz tereyağı tost tüm geçmiş ve krem robiola ve alabalık ekmek her parçasına elde yayin
3.
Yıkama limon iyice ve takozlar oyulmuş. bir tabak robiola crostini olarak limon dilimleri ile süslenmiş servis olarak
Tavsiye
, Çok lezzetli bir narin beyaz şarap ya da gül dan yudumlarken kruton robiola ve çok yapmak için hızlı bir lezzetli yemek vardır. Birkaç malzemeyi dengeli bir karışımı bu meze kadar karşı konulmaz kılar. Afiyet olsun.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario