Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 13 de diciembre de 2010
Підготовка рецепт Пан-де-
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Склад:
# 2 склянки борошна (280 г)
# 1 1 / 4 чашки цукру (300 г прим.)
# 1 / 2 чашки маргарину або 125г. масло
# 1 / 3 склянки (100 г) скорочення
# 3 яйця, 7 яєчних жовтків
# 8 столових ложки теплої води (1 / 3 чашки)
# 3 столові ложки чаю Азхар (вже підготовлено)
# 2 чайні ложки анісу (і обробці)
# 3 столові ложки рослинної скорочення (для змазування сковороди і лоток)
# 20g. випічки порошку (дві столові ложки прим.) пов'язаний подивитися в сировині
# Цедру одного апельсина
# 1 / 4 чайної ложки солі
Спосіб приготування:
1. У пластиковий контейнер розчинити дріжджі в теплій воді і додати досить борошна, щоб зробити пасту з приблизно 15 ст.
2. Зробіть куля з тестом і залишають бродити поблизу джерел тепла, поки в два рази (близько півгодини до години і половини).
3. На плоскій поверхні, просіяти борошно за допомогою фільтра, видаляючи їдальню, а потім зробити фонтан у центрі і поступово додати 15 столових ложок цукру, солі, 2 яйця, 7 яєчних жовтків, чай апельсиновий колір чаю, аніс, цедру апельсина, масло та маргарин.
4. З чистими руками, місять протягом 20 хвилин, з масою кінця і приймаючи його близько до серця. Ця маса додав закваска є першим кроком і розминка (як м'яч і бере довгий кінець і хітів інших за столом, як молоток, то ущільнення в кінці, що ви вдарили з сторони і назад кріплень. Повторіть цю процедуру чотири рази, поки він бульбашки, маса хочеться пластику і легко видаляється з таблиці).
5. Форма кулі з тестом, поширюються з невеликою скорочення рослинного і місце в каструлі, потім накрийте вологою тканиною і залиште в теплому місці, поки ваш об'єм подвоївся (два і приблизно півтори години.) Піддавати його впливу сонячного світла або на плиті с.
6. З плином часу пройшло, Re-місити легко і відведено дві чашки тесту в кістках і м'яч.
7. Місце тісто на змащене з укороченням і дати овальну форму. Протягом 30 хвилин, дати постояти поруч із кістками і м'яч.
8. Так як він витратив півгодини, перемігши інші яйця з вилкою і вдарив у нього м'яч і кістки, в духовці розігрітій до 200 С протягом 15 хвилин, нехай це випікати 15 хвилин при тій же температурі, то зводяться до 170C і залишити в духовці до повного приготування (близько 10 хвилин).
9. Для глазурі суміші в чашку, столову ложку борошна, яка зарезервована на кроці № 1 разом із столовою ложкою цукру і дві склянки води, гасити пожежу у формі сиропу. Після холодного, лакована хліба і посипати цукром.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario