Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 20 de diciembre de 2010
Яєчний салат (Ро рецепт салату)
http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
Привіт усім! Тьху, що "сленг" = найбільших гарячою в Малазі тому .... терпіти не можу ... але це краще, ніж дощ йти, якщо у нас був дощ цієї зими і навесні JA JA JA. Справа в тому, що ми ходимо у розпалі літа, сьогодні починається в липні і я уявляю рецепт дуже свіжий. Не всім подобається хек козуля, але, чесно кажучи, будь на грилі, смажена або в салатах, є найбільш exquisito.Ensaladilla пластини яєць в Малазі цей салат добре відомо і можна навіть сказати страв. Найпростіший в світі, тому що це "pipirrana" яйця. Основний інгредієнт можна змінити на свій смак, наприклад, з восьминогом, креветки або смаженої риби або навіть подрібнені ... .. Que Ріко !!!!!
Інгредієнти (на 4 порції):
* 2 хек козуля (я купив їх і варені, свіжі).
* 1 / 2 червоного перцю.
* 1 / 2 зеленого перцю.
* 1 / 2 цибулини.
* 1 помідор.
* 1 / 2 огірка (за бажанням).
* PS
* Винний оцет.
* Оливкове масло.
Приготування:
У разі, як у мене, вже приготовані яйця, ми ретельно частина їх ми не були зламані. Ті, які я купив, були занадто великими і частин я був почати спочатку. І покласти їх в миску. Tiny нарізати всі овочі і змішати з яйцями. Приправи за смаком і перемішайте, щоб суміш ароматів. Багатшими, якщо ви поклали щось начебто 1 години перед вживанням її в холодильник. Настійно рекомендуються до суворості літо з gazpachito.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario