http://thekitchensideoftheforce.blogspot.com/
1 / 2 склянки майонезу
1 / 2 склянки сметани
2 столові ложки свіжої цибулі або зелену цибулю
1 огірок, очищений
1 столову ложку молока
1 чайна ложка свіжого кропу
Сіль і мелений перець за смаком
1. Дрібно нарізати цибулю і зелену цибулю. Пив і насіння огірка. Дрібно нарізати огірок для вимірювання 3 / 4 чашки. Збийте майонезом, сметаною і цибулею або цибулею. Додати нарізаний огірок. Розмішайте в молоці, скільки необхідно для тонкої суміші. Додати кріп, сіль і перець за смаком. Холод протягом декількох годин або на ніч перед подачею на стіл.
No hay comentarios:
Publicar un comentario