інгредієнти:
4 скибочки філе морського окуня
Сік 2 лимонів кислих
½ чайної ложки солі
4 столові ложки панірувальних сухарів
4 столові ложки тертого сиру picantino
1 столову ложку нарізаних маслин
1 столову ложку дрібно нарізаної петрушки
1 столову ложку нарізаних каперсів
6 нарізані гриби
½ маргарин
Готовий соус томатний
Приготування:
Máje маленькі скибочки морського окуня, приправити сіллю і лимоном. Підготувати начинку хліб, сир, маслини, каперси, петрушку, гриби, сіль, розтопити маргарин і до цієї суміші для одержання суміші об'єднані.
Поширення підготовки, поділена на чотири частини, на чотири скибочки окуня. Enróllense кожен, а átense Джеллі Ролл і шнурком.
Покласти в казан, який підготував томатним соусом і нехай варити півгодини, перетворюючись в середині приготування їжі.
No hay comentarios:
Publicar un comentario