miércoles, 13 de marzo de 2013

Рецепт фарширована риба ринки За Woo рецепти



інгредієнти:

4 скибочки філе морського окуня

Сік 2 лимонів кислих

½ чайної ложки солі

4 столові ложки панірувальних сухарів

4 столові ложки тертого сиру picantino

1 столову ложку нарізаних маслин

1 столову ложку дрібно нарізаної петрушки

1 столову ложку нарізаних каперсів

6 нарізані гриби

½ маргарин

Готовий соус томатний

Приготування:

Máje маленькі скибочки морського окуня, приправити сіллю і лимоном. Підготувати начинку хліб, сир, маслини, каперси, петрушку, гриби, сіль, розтопити маргарин і до цієї суміші для одержання суміші об'єднані.

Поширення підготовки, поділена на чотири частини, на чотири скибочки окуня. Enróllense кожен, а átense Джеллі Ролл і шнурком.

Покласти в казан, який підготував томатним соусом і нехай варити півгодини, перетворюючись в середині приготування їжі.

No hay comentarios: