Інгредієнти (4 порції):
1 пляшка 500 грамів приготовленої білої квасолі.
2-3 моркви.
1/2 невеликої капусти або 250 гр. з ріпи.
2-4 курячі стегна без шкіри і жиру.
250 гр. яловичини або пісної яловичини.
сіль
Приготування:
Очистити і нарізати моркву на острові Родос. Вимити і нарізати капусту тонкою (або ріпа).
У скороварку, додати курку, яловичину, овочі, 1 л води і солі.
Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на середньому вогні, час залежить від наявності або відсутності скороварки, на мій скороварку на 10 хвилин у скороварці може бути оновлена 20-25.
Випустити пар, і як тільки закінчите, відкрийте плити і додати банку квасолі з бульйоном включені.
Варити ще 5-10 хвилин, не накриваючи кришкою і йдуть.
Подавати в гарячому вигляді, нарізане м'ясо кубиками.
Поради:
Це швидка і полегшена версія галицького банк, оригінальне блюдо з сиром киплячій білої квасолі, просочені і займає 12-24 годин, перш ніж звичайно шинкою, ковбасою чорізо кістки, сало, свинина, ріпу, картоплю і жир, добре, тепловий насос. Я кажу вам, у випадку, якщо хтось хоче спробувати зробити оригінальну версію, але я рекомендую вам спробувати цю полегшену версію, яка є фантастичним і навіть не половина калорій!
Калорії і поживні інформацію:
Бобові мають важливе значення для здорової збалансованої дієти і споживати рекомендують два рази на тиждень. Варена квасоля мають в середньому 112 калорій на 100 грам (принаймні бренду я використовую), містять дуже мало жиру і білка (6,5 г), вуглеводів (16,5 г), клітковина (7 , 9 грам), вітамінів групи В, заліза і кальцію. Таким чином, необхідно, щоб ви включаєте в свій раціон. Якщо ви на дієті Дукан, що ви можете з'їсти це блюдо з фази консолідації.
No hay comentarios:
Publicar un comentario