lunes, 4 de marzo de 2013

карамелізованими рецепт лука підходить для діабетиків




Цей рецепт, вам не потрібні цукор, ви також можете зберегти трудові і калорій, як ви побачите нижче.

1. Якщо у вас є гарне кількість цибулі або зелену цибулю кращий жир, щоб підтвердити, наприклад, 1 кг, очистити, видалити жорсткі частини двох кінцях, яка приймає "борода" має більше, ніж інші, і нарізати тонкими скибочками, щоб руками або спеціальної штуковина для нього, простого мандоліні або більш професійний вигляд.
Якщо ви занадто жир швидше очищається перед розрізаючи їх навпіл і також краще видалити жорсткі частині кожного кінця.

2. Місце в великий круглий контейнер з кришкою, з найбільшим діаметром можливості та мікрохвильовій печі покрити їх і готувати їх ні з чим, на повній потужності протягом 10 хвилин.
Після цього часу, вийміть об'єднати приготування їжі і варити ще 10 хвилин.
Що стосується, як правило, дуже важко, якщо ви бачите, що вони не є достатньо м'якими, ще раз перемішати і варити ще 10 хвилин.
Цибуля сорту сильно відрізняються один від одного і цибулю, як правило, краще, ніж сушений лук.

3. Злийте він втратить більшу частину своєї води, тому що у них багато, 92%.
Також в цей час буде пом'якшено.
Правда, це були 30 хвилин, але ваша присутність необхідно на кухні більш ніж в 3 рази, в 10 і тільки для видалення.
Якщо виконати цю операцію, і ви починаєте з сировини до коричневого їх у жир ... повинні бути ті 30 хвилин, постійно помішуючи, а то й більше, тому вона не прилипає, ви повинні також додати більше жиру.

4. Тепер ми просто повинні коричневого них.

5. У вашої великої надшвидкого банк, ми будемо використовувати без тиску, і більш широкою базою ваші з великим комфортом і швидкістю буде працювати, скинути 4 або 5 столових ложок оливкової олії, опалення і перед Humee, самоскиди лука , кришка з верхнім склом і високій температурі, періодично помішуючи лопаткою або дерев'яною ложкою довго, особливо довго я не буду крастися в, перейдіть dorándolas.
Ви також можете використовувати каструлі з нержавіючої сталі з хорошим дифузором вниз, великий діаметр, 28 см для прикладу, а також сталевий кришкою.
Якщо вони мають марку якості та ім'я, коштують дорожче, ніж хороший надшвидкого горщик!
Забудьте про традиційні каструлю, ми побачимо в іншій посаді, ми будемо використовувати лише зрідка.
Незалежно від того, наскільки глибоко він, тобто, як високо вони його краю, вони не достатньо, і salpicaríais тепла через пластину.
Крім того, вони також важко знайти і, як це часто короткі, в кінцевому рахунку, дорожче, ніж надшвидкого, проте неймовірно!

6. Коли ви бачите, і починають колір зменшити вогонь, тримати підключення і видалення, поки не побачите повністю карамельний.

7. Якщо у вас є цікавість, щоб зважити їх, і я насправді є тільки оригінальні кг 350 г карамельний цибуля, тому що вони в основному вода.
Вони будуть добре триматися протягом декількох днів, а також заморозити красиво.

Раніше це було зроблено з маслом лук, і все ще може зробити так багато, але це набагато здоровіше, оливкова олія також тримає тепло набагато краще, бути більш стабільним.
Якщо ви хочете мати м'який смак використовувати нафту як Arbequina.

Цибулю, незважаючи на те, овочів, є достатня кількість вуглеводів, 5 г на 100 г, хоча ви заробляєте морква, буряк, горох і квасоля, і саме ці гідратів, які будуть підтверджувати без потрібно додати цукор має відповідний калорій.
Якщо зроблено так, а не коричневий занадто багато, смачні, низькокалорійні і підходить для діабетиків.

Вони можуть бути додані в кінці обробки, тире Педро Хіменес, але ця складність не є необхідним.

No hay comentarios: