martes, 12 de marzo de 2013

Рецепт Смажена локшина з креветками





Смажена локшина з креветками. Інший азіатських рецепт, який мені подобається, тим більше, що я виявив, що я можу знайти багато різних інгредієнтів в китайських супермаркетах існують Мадриді.
Їжа супроводжується тайського пива (San Miguel superparecida життя) також покупки в китайському супермаркеті.
Інгредієнти (2 особи):
2 моркви
1/2 невеликої цибулю
1/2 цибулі-порею
1/2 невеликий цукіні
3 грибами
12 креветками
250 гр. локшина
1 жменя кунжуту
Оливкова олія
4 ч. л. соя
2 ст. устричному соусі
Приготування:
Очистіть креветки і відкладіть в сторону. Зварити креветки снарядів, процідити і залишаємо за собою воду.
Я вже говорив, що Вок приготування дуже швидко, тому, перш ніж приступити до роботи, ви повинні мати всі інгредієнти готові.
Ви повинні очистити і нарізати всі овочі соломкою.
Додати в вок дощем з оливкового масла і додавати овочі, готувати, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Спочатку моркву, через кілька хвилин гриби і, нарешті, кабачки, цибуля та цибуля-порей. Коли овочі варяться додати креветки і кунжуту і варити протягом 2 хвилин, помішуючи так, що все робиться рівномірно.
Додати соєвий соус і устриці і варити протягом 3-4 хвилин, постійно помішуючи.
Тим часом приготувати локшину в воду, щоб приготувати креветки снарядів згідно інструкції на упаковці, оскільки кожна марка відрізняється. У моєму випадку, після того як вода закипить локшину занурюють на 4 хвилини.
Злити локшину і додати в вок для приготування всього за 2 хвилини, постійно помішуючи.

Час
20 хвилин

No hay comentarios: