jueves, 7 de marzo de 2013

Кокосове Флан Рецепт підходить для целіакію

restaurante en valencia



Сьогодні ми будемо вчити дуже простий рецепт готується без глютену. Для приготування цього смачного і соковитого покарання десерту знадобиться чотири або п'ять інгредієнтів і близько 20 хвилин вашого часу.

Перш ніж докладно інгредієнтів і приготування безглютенової Coconut Флан, ми хотіли б поділитися з вами Целіакія довідника. Книга, що всі ці нетерпимі до клейковини, навіть членам сім'ї та друзям, слід розглядати принаймні раз у житті.

Кокосовий флан

інгредієнти:

6 столових ложок цукру
50 г вершкового масла
500 г кокосової цукерки
4 яйця.
Приготування:

По-перше, бити масло з цукром і вершковим коли ви додаєте кокосовим кремом. Крім того добре збити 4 яєчних жовтки протягом 15 хвилин і додати його до вказаної вище суміші, продовжувати збивати, поки добре не змішано і вершковий.

В іншій мисці збити білки до жорстких і пов'язує все дуже добре, з гладкою, круглою країв до центру, щоб уникнути зниження піків.

У сковороді цукор з невеликою кількістю води, щоб зробити карамель, з якою untaremos форми. Потім влити в суміш всередину.

Настав час покласти його в духовці, на водяній бані до повного кисляку.

Прикрасити ягодами і тертого кокоса і насолоджуйтеся

No hay comentarios: