
Рецепт рисовий пудинг є традиційним десертом, який завжди виграє, навіть як десерт до Різдва. Крім того, наявність підсолоджувальних підходить для діабетиків.
інгредієнти
4 порції
1 л молока
150 г рису
підсолоджувач еквівалентно 4 столові ложки цукру
4 яйця
кориця
2 лимона шкірку
Розвиток рисовий пудинг рецепт запіканки для діабетиків
Поставте молоко до кипіння (складеному півсклянки) з додаванням кориці, цедру лимона і половини цукру. Коли молоко закипить додати рис, помішуючи і варити повільно, приблизно 20 або 25 хвилин. Після закінчення цього часу, видаліть паличку кориці і лимона і зніміть його з вогню.
Жовтки розводять у невеликій кількості холодного молока і включають зарезервовані рис, помішуючи до загустіння. Monta яєчні білки і añadeles дев'яти іншим підсолоджувач.
Покладіть рис в миску і покрити жаростійкої з білими.
Нарешті, gratínalo протягом однієї хвилини і служив.
коментар дієтичного
В якості джерела вуглеводів (рису), рекомендується вживати в їжу після їжі овочі з м'ясом або рибою.
Десерт sufrendiabetes рекомендується для людей.
No hay comentarios:
Publicar un comentario