martes, 5 de marzo de 2013

Світло Рецепти: Печеня Туреччини



pavo asado




Я вам скажу світла рецепт смаженою індичкою ви збираєтеся смоктати пальці, ви будете годувати добре і має мало калорій. Крім того смажена індичка є ідеальним стравою, щоб поділитися з родиною, тому він приймає як свята, але в будь-який час року, щоб це зробити.


Смажений Рецепт Туреччини

Харчова цінність смаженої індички
Для кожних 100 грамах смаженої індички:

Всього жирів 11,3 г 17%
16% насичених жирів 3.221g
Поліненасичені жири 2.812g
Мононенасичених жирів 3.617g
Холестерин 93 мг 31%
 3% мг Натрій 77
 Калій 318 мг
Всього вуглеводів 0 г 0%
0% Харчові волокна
Цукор 0 г
 31,87 грам білка
Вітамін А 0% Вітамін С 0%
Кальцій 3% Железная 11%
Смажений Рецепт Туреччини
1. Розморозити індичку, якщо ви вже заморожені.

Будьте впевнені, щоб Туреччина повністю відтанути перед приготуванням. Туреччина розморожують, залишаючи на кілька днів в холодильнику близько 24 годин на кожні два кілограми індички.

Інгредієнти для смаженої індички
1 Туреччина, будь-якого розміру
2 склянки бульйону або води
Крім того:

каструлю (або щось підняти індички з каструлі)
ківш
Інструкція по смаженої індички
1. Підготуйте індичку для запікання - Приблизно за годину до випалу, видалити індичку з холодильника і помістити його грудей вгору на випал стійки і нехай сидять.

2. Розігрійте духовку до 230 ° в законі жарко, розмістити піч стійку в нижній частині духовки. Візьміть з собою трохи солі і перцю. Я рекомендую випалу Туреччину без начинки і трохи зв'язані, так що кухарям більш рівномірно.

Додаткові опції - Ви можете чистити індички з маслом або оливковою олією (масло краще раджу), щоб мати більш багатий аромат. Перевірте, дуб подрібненої трави і спеції, щоб отримати більше смаку. Місце, крім того, деякі половинній лимони і часник гвоздики в порожнину індички.

3. Смажте індичку - залити двома склянками овочевого бульйону або води в лоток, де ви помістіть індичку. Покладіть індичку в духовку і знизити температуру до 170 °. Якщо ви бачите, що в кінці приготування груди стає дійсно тости, ви можете захистити його фольгою.

4. Кухар - золоте правило для приготування індички 20-23 хвилин за кілограм. Так чи інакше повинні хотіти, щоб перевірити швидкість, з якою він буде робити.


Посипати смажена індичка з його соки та бульйони

5. Посипати Туреччина - кожні 45 хвилин, вийміть індичку з духовки, закрити дверцята духовки (щоб не замерзнути), і посипати індички з бульйоном з лотка.

Нарешті, якщо ви не заперечуєте калорій, можна посипати Туреччини, в останні 45 хвилин або близько того, приготування їжі, з розтопленим вершковим маслом або олією. Це допомагає шкірі стати хрусткою і приймають красивий золотистий колір.

6. Дивіться, якщо цей факт, щоб переконатися, що Туреччина готується наскрізь, переконайтеся, що робиться, вони вклонилися ножем в груди, стегна зовнішньої і внутрішньої ноги.

Перед подачею на стіл тацю тягне смаженої індички, посипати знову з бульйоном і охоплюють Albal паперу. Дайте постояти протягом 30 хвилин. Таким чином, м'ясо індички відновлює її пружність і соки повторно всмоктуються в м'язові тканини, що робить Туреччину соковитіше і легше різати.
pavo asado

No hay comentarios: