sábado, 2 de marzo de 2013

Для смаку страви регіональної кухні


рецепти
Залицяння дама
Ріко, добре і дешево
залицяння з
чистий талант
Факти та поради
Майстер Голос
Telecuchareando
шукати

 
Регіональні неба
Пошук вашому районі
Facebook
Слідуйте за нами у Twitter
YouTube
 
залицяння команди
Світло Рецепт: Туреччина з кисло-солодким соусом
Щоб уникнути набирає кілька зайвих фунтів світла рецепт: Туреччина з кисло-солодким соусом.
категорії:
індички з кисло-солодким соусом
рецепт індички
День рецепту
рецепт індички з кисло-солодким соусом
світло рецепту

 
СКЛАД:
Туреччина 400 гр, 100 гр Kuskus, 300 мл курячого бульйону або овочевого, 5 грибів, 1 цибулина, ¾ склянки ананасового соку, 3 столові ложки олії, 3 столові ложки кетчупу, 1 столова ложка оцту, сіль, перець і петрушки.
ПІДГОТОВКА:
По-перше, ми ставимо масло в сковороді до коричневого індички нарізати товстими смужками. Коли добре підсмажений додати нарізаний лук буде готувати разом.
Pimineta приправити сіллю і додати гриби і нарізати на четвертинки.
Зараз настав час, щоб додати ананасовий сік, оцет і кетчуп закінчити приготування м'ясо в соус і змішати всі смаки.
Усунути соусом, додавши трохи оцту більше, якби ми були дуже милі. Якби ми залишилися з дуже світлим кольором додати трохи кетчупу і т. д. Щоб знайти гіркий смак.
Нарешті, додайте дрібно нарізану петрушку і переконайтеся, що м'ясо не стане м'яким і готові служити.
Ми ставимо птах-овочевий бульйон до кипіння і в гарячому додати кус-кус і відпускати тепло 5 хвилин, поки весь запас не вбереться.
Ми представимо страви, наприклад, Kuskus розміщення у фоновому режимі і кисло-солодкий індичка в центрі, як показано на зображенні.
DATA калорій
Цей рецепт містить 632 ккал з них: 95 гр. з вуглеводів 48,2 гр. Білки 6,9 гр. Ліпідний яких 1,3 гр. насиченого

No hay comentarios: