miércoles, 6 de marzo de 2013

Смачний рецепт закуски світла



Якщо у вас є зустріч в будинку, але ви хочете зберегти лінії, ви можете використовувати ці смачні низькокалорійні закуски та здорові. Вони можуть бути солодкими або чабер, в залежності від часу, в якому ви можете вниз. Колишній ідеально підходить для ночі, і другий, в першій половині дня.
 
Deliciosos bocadillos light
Смачні легкі закуски
1 січня
Ось кілька рецептів biomanantial.com пропонований сайт, на будь-який смак і легко приготувати на вихідні.

МОРКВЯНИЙ ПУДИНГ

Вихід: чотири людини
Інгредієнти:

• Два фунта моркви
• Одну столову ложку сиру 0% жиру
• Одну столову ложку моцарелою
• Два яєчних білка
• Сіль
• мускатний горіх
• Перець
• Петрушка
• Спрей рослин

Підготовка
1. Проводити попередню кулінарну обробку паром морква. Коли охолоне, натерти на тертці і додати сир, столова ложка тертої моцарелою і яєчні білки. Приправити сіллю, мускатним горіхом, перцем і рубаною петрушкою.

2. Налийте в каструлю пирога розпорошується з рослинним маслом і готувати в пароварці протягом 25 хвилин у духовці.

ФАРШИРОВАНІ GÜICOYITOS

Вихід: дві людини
Інгредієнти:

• чотири güicoyitos
• 100 гр. солодкий ядра кукурудзи
• червоний перець
• Три зеленою цибулею
• Дві столові ложки прекрасні крихти
• Дві столові ложки дрібно нарізаної петрушки
• Олія Spray, з / п
• сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Güicoyitos розрізати на половинки. Поставити варити в киплячій підсоленій воді близько 10 хвилин.

2. Видаліть м'якоть, залишаючи деякі з них.

3. Вимийте зелена цибуля, взяти на себе основний тягар листя і дрібно нарізати. Вимийте, видаліть насіння і ребра з чилі перцю і подрібнити.

4. Нагрійте сковороду розпорошується з розбризкувачем, додати чилі і зеленої цибулі, додати сіль і нижній тепла незначно. Додати солодку кукурудзу. Варити близько 10 хвилин, зніміть і резерв.

5. Змішати пюре güicoy з перцем чилі, цибулею і петрушкою. Додати сіль, якщо це необхідно, і поперчити. Заповніть güicoyitos половинки і покласти вище панірувальними сухарями.

6. Місце в розігріту духовку і варити на середньому вогні до золотавого кольору. Видаліть і служити.

Пиріжки з лаваш, сир з козячого молока і оливками

Інгредієнти:

Чотири одиниці лаваші
200 г козячого сиру
Оливки
Чашки томатного соусу
Орегано
Оливкова олія

Приготування:

1. Нагріти злегка в духовці.

2. Залити лаваш трохи оливкової Lube. Поширення томатний соус і щіпку орегано.

3. Поширення козячим сиром зверху і покласти маслини. Накрити кришкою і служать, як пиріг.

ORANGE суфле

Вихід: чотири людини
Інгредієнти

• 1/2 літра молока
• Дві нирки
• Три столові ложки цукру
• Одна столова ложка апельсинового желатину
• Одну столову ложку кукурудзяного крохмалю
• Три ясно
• чайної ложки апельсинової цедри

Процедура:

1. Змішати желатин з молоком і крохмаль.

2. У каструлі, збийте жовтки до білого, і включити в нього молока, змішаного з желатином і крохмалем.

3. Кухар поки не загусне.

4. Охолодити і додати підсолоджувач плюс чайна ложка апельсинової цедри.

5. Додати яєчні білки до жорстких і змішати з навколишніх рухів.

6. Залийте суміш у формочки і поставити в холодильник, поки готові служити.

Смажені овочі

Інгредієнти

• Три цукіні
• Чотири помідора
• Чотири столові ложки салату світла
• Чотири чайні ложки оливкової олії
• Сіль і перець
• філії свіжого чебрецю
• Орегано
• провансальської

Приготування:

1. Розріжте кабачки і помідори нарізані на чотири клини і розмістити їх у форму для випічки, приправити сіллю, перцем, приправами, чебрець і провансальської.

2. Запікати в духовці стійку протягом 10 хвилин, потім зняти, розмістити тарілки, посипати оливковою олією та орегано.

3. Подавати гарячим або холодним.

Ягоди з Маленька сюїта

Інгредієнти

• 500 г малини або полуниці
• 200 г дрібної Suisse сиром
• Знежирене
• чайна ложка ванільного
• Коричневий цукор

Приготування:

1. Промийте полуницю і видалити риф пунктів.


2. Удар дрібної Suisse з кількома столовими ложками знежиреного молока, щоб дати консистенції збитих вершків.

3. З ванільним смаком і підсолодженим з невеликою кількістю цукру або підсолоджувачів.

4. Розділіть полуниці на чотири миски і додайте вершки дрібної Suisse вище.

5. Подавати добре охолодженим десерт.

No hay comentarios: