domingo, 3 de marzo de 2013

Головна> Кулінарія> Рецепти Запечені артишоки | Світло Рецепти



ALCACHOFAS AL HORNO, alcachofas, recetas de cocina, gastronomía, humor, curiosidades, chistes, blog de cocina, cocinar
Щасливі початок тижня друзів. Сьогодні ми будемо готувати здорові страви, низькокалорійні і смачні. Кук запечені артишоки. Простий рецепт на основі артишоки, часник і цибулю.
Неформат ... Душа приходить з рослини під назвою артишок, легко запам'ятати так? Завод артишок росте до 2 метрів у висоту. Артишок є рідною для Північної Африці, деякі люди прямо вказав на Єгипет як країна походження. Він має грецькі легенди, що Зевс (батько богів) був полонений одного разу красива жінка, смертний. Ім'я цієї жінки було Cynara. Cynara Зевс запропонував життя з ним в Olympus красива жінка, але зволіли його смертне існування. Зевс засмутився, вирішив зелені упаковка в кілька шарів щоб ніхто не міг насолодитися красою Cynara. Шари та шари, які беруть участь чарівні серце в центрі, як артишок. Вгадайте, що це наукова назва артишок? Саме друзі Cynara. Артишок листя використовуються, щоб зробити смачні закуски називається гірким Cynar. Ви хочете знати?
Запечені артишоки Інгредієнти (на двох осіб) Вісім Артишоки три невеликих цибулі 12 часникова сіль оливкова олія Herbes-де-Прованс

Запечені артишоки Рецепт: початок за рахунок скорочення стебла артишоків. Тоді буде добре промити і escurriremos. Ми повинні відкрити якомога більше у верхній частині артишоку додати сіль, масло і спеції і всередині, в серці артишоку. Для цього візьмемо артишок на дно і давати стук зверху, відкриваючи артишок.
Відкриті і покладіть артишоки в миску і буде для попереднього нагріву духовки. Уявіть очищений часник в кожен артишоками. Скоротить трьох цибулю на часточки і додати до всього шрифт. Потім подрібніть часник і поширювати чотири всьому джерело. Нарешті, додайте сіль, провансальські трави і оливкове масло. Введемо артишоки з цибулею, запечена з верхньої та нижньої тепла і нехай варити близько 45 хвилин на середньому вогні. І тут ми показуємо результати нашої артишок рецепт.

ALCACHOFAS AL HORNO, alcachofas, recetas de cocina, gastronomía, humor, curiosidades, chistes, blog de cocina, cocinar

No hay comentarios: