- Наш розвиток сьогодні є мільфей картопля, морква і шинку стружки. Просто підготувати, але з особливим смаком. Як завжди ми робимо покупки, і ми організуємо час для обробки.
- Ступінь складності:
- Час приготування: 30 хвилин
- інгредієнти:
- картопля
- морква
- Iberico
- сіль
- масло
- У нас вже є інгредієнти для рецепта, так що давайте готуватися до розвитку сьогодні.
- Ми почали з кип'ятінням весь картоплю і моркву. Таким чином, ми скорочуємо гладкі листи.
- Коли овочі варять, поставити каструлю для нагріву і нарізати шинку на смужки для чіпів. Фрай і у нас вже є списки.
- Ми збираємо рецепти, шар картоплі і моркви і так далі, поки не досягнете бажаного рівня.
- Над викликають шинкою і трохи жиру, щоб бути звільнені. У нас вже є рецепт готові до вживання.
- Немає більше додати, насолоджуйтеся їжею і насолодитися ласощами. Якщо ви не любите морква, цукіні або ми можемо покласти перець. Це залежить від індивідуального смаку.
Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 26 de febrero de 2013
Штрудель картопляний рецепт і морква Chips іберійської
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario