Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
martes, 12 de febrero de 2013
Фарширована курка рецепт Різдво без хліба
Інгредієнти для Різдва Фарширована курка без хліба:
Райс 115gr
Оливкова олія
1 цибулина
1 стебло селери
2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
2 столові ложки нарізаного свіжого шавлії
1 чайна ложка нарізаної свіжої кінзи
25 г сушених абрикосів
50 мл апельсинового соку
1 маленький стакан білого вина
25 г подрібнених волоських горіхів
25 г підсмажених кедрових горіхів
Соус теріякі
1 лавровий лист
сіль і перець
Як зробити різдвяний Фарширована курка без хліба крок за кроком:
Приготувати рис згідно інструкції на упаковці в злегка підсоленій воді з лавровим листом. Після тендера, промити і резервний (це можна зробити за день до цього)
Покладіть трохи оливкової олії в каструлі і обсмажити цибулю і селеру нарізати дуже дрібними шматочками й інше. Додати рис.
Incoporar цьому mezla, зелень, сушені абрикоси, сушать frtuos, апельсиновий сік, журавлинний соус, дощ соусом теріякі і добре перемішати. З мого досвіду, найкраще робити це крок за руку (добре очищені, звичайно), тому що інгредієнти змішуються набагато краще, якщо палець meneamos
Спробуйте на смак і додайте сіль і перець за смаком
Заповнити курку. Якщо ви віддаєте перевагу, щоб заповнити день до цього, холодильник, покритий поліетиленовою плівкою.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario