Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 24 de febrero de 2013
Рецепт тушкованої картоплі
СКЛАД
500 г свинячих реберець (я іноді ставлю мариновані)
5 великих картоплі
1 цибулина
2 часникові
1 pimineto
1 лавровий лист
Оливкова олія
паприка
сіль
орегано
ОБРОБКА
Ми можемо підготувати рецепт в скороварці або нормальною.
Ребра нарізати невеликими шматочками, очистити, вимити й нарізати картоплю, і залишає за собою все.
У каструлю покласти трохи оливкової олії і зробити соус з часником, перцем і цибулею всі нарізаний, смажена, як тільки ви побили, якщо вам не подобається те знайти шматки в бульйоні. Тепер ви повинні обсмажити реберця і картоплю протягом приблизно п'яти хвилин, але ви також можете зробити це все разом, один раз встановити Sofrito, додайте води, щоб повністю покрити картоплю зварити, додати половину чайної ложки (кава) червоного перцю, лавровий лист і орегано, перемішати і дати варити, поки картопля не стануть м'якими. Все готово, тепер тільки грає дуже тепло, виступаючої в миску.
особиста думка
У той час як жодна з моїх улюблених страв, чи є це швидкий, простий і недорогий, так що я зазвичай регулярно включати в моє меню. Ця страва йде великий в холодні дні, але, можливо, не в сезон, до якого ми, в будь-якому випадку, я рекомендую вам provéis, як я вже сказав, мені більше подобається з маринованими ребра, тому що вона дає особливий смак.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario