Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
lunes, 25 de febrero de 2013
Відбивні і смажена картопля рецепт-Іспанська кухня
інгредієнти
180 CCS нафти
750 г свинячих відбивних
1 столову ложку вершкового масла
1 До картоплі
1 щіпка меленого чорного перцю
сіль
підготовка
Сезон відбивні з сіллю і перцем.
У сковороду з маслом до золотистого кольору і викласти на блюдо.
У той час смаження картоплі буде використовуватися в якості гарніру.
Чіпи: Очистити і вимити картоплю.
Листи розрізаються, а потім не занадто тонкі палички, як навіть і звичайного розміру.
Це ставить великій сковороді з маслом вогню.
Пройшли ті смаження в партії, щоб вони могли плавати в aciete.Los вільні перших хвилин на середньому смажити тепло стало всередині, а потім високій температурі до коричневого кольору на зовнішній стороні, постійно помішуючи лопаткою. Солять за смаком і відразу подавати.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario