Recipes of Spanish food, Recettes de nourriture espagnole, Rezepte der spanischen Nahrung, Ricette di alimento spagnolo, Receitas do alimento espanhol, Recipes испанской еды, 西班牙食物食譜, スペインの食糧の調理法, Συνταγές των ισπανικών τροφίμων, Recepten van Spaans voedsel, recetas de comida española, وصفات من طعام إسبانيّة, Recept av spansk mat
domingo, 17 de febrero de 2013
томатної шампури рецепт з яйцем і шинкою
Ми любимо, щоб потрапити в кухню і страви готувати швидко, просто, інші, більш складні, солодкого, солоного і суміш того й іншого, з різними текстурами і комбінації, які роблять наші смакові рецептори хочу повторити, тому ми інновацій з повсякденного інгредієнтів.
Таким чином, рецепт, який ми показуємо сьогодні, помідор шампури з яйцем і шинкою, що ви relamáis тільки з прикусом, для цього ви повинні будете піти купити закуски, ніж це необхідно, а час добре організовані для зробити це без будь-яких проблем.
Ступінь складності:
Час приготування: 10 хвилин
інгредієнти:
хліб
подрібнених помідорів
яєчним жовтком
шинка
масло
сіль
Аналогічно, зазначивши, що тепер у вас є все готове на кухні, що може бути краще, ніж почати умити руки і розміщення фартух, щоб уникнути фарбування проблем.
Ми почали різання ножем кілька шматків хліба, на цей раз були скорочені чотири, але це залежить від людей, які збираються, щоб поїсти.
Крім того, в контейнер помістити нарізаний помідор і яєчні жовтки, які захищені в інший день, і з вилкою розчавити їх, так що все добре.
Після того як все добре змішати додати трохи олії і солі, використовуючи ложку, щоб покласти трохи на кожну скибочку хліба.
Нарешті, ми візьмемо шматочок шинки і розрізати на чотири частини, роблячи невеликі рулони вище, помістіть кожен шампур, будучи тепер готова до вживання.
Ця страва може супроводжуватися чіпси або картоплю Bravas картопля з підливою, і хороший салат. Немає більше додати Бажаю вам гарного переваги і насолоджуватися цими ласощами, пам'ятаючи, що ви можете змінити будь-який компонент, якщо вам не подобається.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario